iPhone 5S


Nu har jag finally uppdaterat min 5:a till en 5S. Dels för att jag behövde ett större minne (hade bara 16G) men också för att den guldiga är så fin, hehe. 

BY MALENE BIRGER

Mina ögon har fastnat för denna underbara väska från BY MALENE BIRGER. Den är väldigt "classy" och passar till det mesta. Väskan finns att köpa här.

Julie Sariñana

 

Dinner


Kvällens goda middag fick bli hamburgertallrik (med sötpotatis och morötter). Olivolja och fetaost fick toppa det hela denna gång. Både munnen och magen fick sig en rejäl njutning. 

26 Maj 2014

Hej vänner! Förra veckan hände det ganska mycket i mitt liv. Jag kom hem från Spanien, dagen efter jobbade jag, ytterliga två dagar efter det opererade jag mig för första gången i mitt liv (det gick bra och jag lever), sedan har jag läst ut en bok, hjälpt mina föräldrar med deras byggprojekt på baksidan, ätit massa godis, igår bestod dagen av jobb och sedan åkte jag och röstade i EU-valet. Jag tycker att politik är väldigt viktigt och nu när man har chansen att påverka tycker jag att man ska ta den!

Nu är jag redo för en ny vecka! Men inte vilken vecka som helst... Från och med idag börjar min sockerfria månad. Jag har fått i mig sjuka mängder godis/skräpmat de senaste veckorna och nu känner jag att min kropp behöver rensas. Utöver det så ska jag lägga in några träningspass också och även skaffa mig ett gymkort. Om någon har tips på bra gym i Borlänge (förutom Må Bättre där jag har tränat i över ett år) så får ni jättegärna dela med er! Kanske bli min nya träningskompis? Haha. PUSS. 

 

New products

KÉRASTASE - shampoo & balsam, LUMENE - highlighter, Naked Basics by Urban Decay, LANCÔME - Hypnôse Mascara, ARTDECO - solpuder, TRESemmé - hårolja och Forever Marine Mask.
 

Här kommer lite tips på några bra produkter som jag dagligen använder. Kérastases shampoo och balsam älskar jag lika mycket som Redken och Joico. Highlightern piggar upp partiet runt ögongen. Ögonskuggorna från Urban Decay ger både en naturlig och festlig look, helt i min smak. Mascaran från LANCÔME är typ den bästa vattenfasta maskaran jag någonsin har testat. Pudret från Artdeco sitter fint hela dagen. TRÉSemmes hårolja är bra för en så billig peng och ansiktsmasken från Forever gör ansiktet mycket fräschare. 

Sam Smith - Stay With Me


"If it's meant to be, it will be"

 

Three weeks later

Hallå alla trogna och fina! Ni ska veta hur glad jag blir när jag ser att ni fortfarande tittare in här... TROTS min frånvaro! Jag har ännu en gång valt att ägna all tid åt livet som förövrigt har varit helt underbart de senaste veckorna. Igår kom jag hem efter att ha tillbringat tre veckor i Spanien - mitt andra hem och paradis. Jag tänkte dela med mig mer av resan i ett senare inlägg, för snart ska jag göra mig klar för jobbet. Första tisdagsträffen (för min del) i Säterdalen ikväll. Det ska bli kul faktiskt! Så kom och köp glass av oss. :-)

En liten uppdatering om livet. Dags att förbereda sig för verkligen! PUSS.