It's time to move on

Som ni kanske har märkt så har jag gång på gång åkt på en såkallad "bloggtorka".. Det är många gånger jag har tänkt att jag ska sätta mig ner och skriva ihop något kort och trevligt om livet, som jag alltid brukade göra. Men när jag väl ska göra det så tar det typ stopp på ord, och istället börjar jag hålla på med något som jag tycker är roligare eller viktigare just då. Min lust till att blogga har liksom försvunnit allt mer den senaste tiden, vilket jag trodde att den aldrig skulle göra. 

Jag har haft den här bloggen i 6 år (!) nu i Juni. På 6 år har det hänt så enormt mycket i mitt lilla liv och denna blogg och liksom alltid funnits med och varit som en dagbok för mig. Det har varit mitt sätt att kunna uttrycka mig och att lätta på hjärtat när det har behövts. Att man genom åren har fått höra från människor att det man har skrivit är bra och att de älskar att läsa min blogg för att den är insirerande har gjort mig ännu mer motiverad till att fortsätta. Men nu börjar jag känna att det är dags för mig att låta denna blogg vila, på obestämd tid.
 
Jag vet faktiskt inte om jag kommer att börja blogga igen. Kanske i framtiden när mitt liv har ordnat upp sig lite mer och lusten är tillbaka. Detta kanske låter lite överdrivet, men på något vis så gör det lite ont i hjärtat när jag skriver det här. Att lämna något som man har tyckt om att göra och ägnat sig åt i hela 6 år åt sidan. Denna blogg har varit något betydelsefullt för mig och kommer alltid att vara. 

Hur som helst så kommer jag att låta denna blogg finnas kvar. För att jag i framtiden ska kunna blicka tillbaks och minnas allt roligt som jag har gjort och fått uppleva genom åren. 

Med allt detta sagt så vill jag tacka alla som har följt mig genom alla dessa år, och uppskattat det jag gjort. Ni ska veta att det betyder JÄTTEmycket för mig och jag är så fruktansvärt tacksam för det. Vi får som sagt se om vi hörs igen, här eller i en annan blogg. Det får framtiden utvisa.

Tack för mig. 


1 Juni 2014

 
Lite blandade bilder från den senaste tiden, inte i någon speciell ordning eller så. 


Hjälp vad dagarna går snabbt alltså.. Kanske för att man är sysselsatt med jobb, träning och att andas..? Har nu klarat av en av tre "sockerfria" veckor (kämpakämpa!). Äter dock inte speciellt hälsosamt (som ni kan se på bilderna), men jag fokuserar mer på att inte äta godis/glass/fika. Mat behöver man för att leva, oavsett om det är en hamburgare, kycklingtallrik med pommes eller sallad. Hehe!