12 Maj 2013

 
Heeej! Här ekar det nästan, men jag har helt och hållet haft tankarna på annat som ni antagligen har märkt. Fokuserat på det som jag mår bra av. Vissa stunder behövs verkligen det. Har haft en underbar vecka i Spanien med världens underbaraste vän Julia. Tråkigt nog gick den alldeles för snabbt, men det har varit så fruktansvärt skönt att åka bort och tänka på annat. Det blev sammanlagt fyra dagars sol och resten regn. Men vi har ätit/druckit (alltså thaibufféerna i Spanien...) gott och njutit som bara den och det var för mig det viktigaste! Plus att vi fick shoppa så, hehe. Vi besökte ett nytt shoppingcenter som ligger lite utanför Torrevieja och heter Zenia Boulevard. Dit vill jag helt klart åka fler gånger! Så himla stort, fint och öppet. Jag trivs så himla bra Spanien och vill bara tillbaks när jag tänker på det! Åh..
 
När vi landade i Västerås hände dock något tråkigare. Det började med att mormor och morfar mötte upp mig och Julia på flygplatsen och därefter åkte vi och hämtade vi upp Alex på Hässlö för en lunch i stan. Vi hade så himla trevligt och mysigt tills en kille kom fram och höll fram en lapp samtidigt som han mumlade något. Vi trodde att han ville ha pengar eller mat (trots att han inte ens såg speciellt fattig ut) och det hela slutade med att han hade lyckats få med sig min telefon. Vi satt fem stycken runt bordet och ingen fattade något. Jag kände mig så kränkt, dum och lättlurad. Hur människor kan sjunka så lågt.. Nej jag blir så arg bara jag tänker på det. Så nu har jag fått köpa mig en ny telefon. En iPhone 5 fick det bli!
 
Eftersom min bror och Linn åkte till Spanien när vi landade så har jag fått tagit hand om huset denna vecka. Som tur var har Julia varit här och bott med mig några nätter. Vi har nog ätit godis varje dag, gått promenader med Oliver, njutit av solen med glass i Torsång och även lyckats ta fram kockkunskaper jag inte trodde fanns! Haha. Lever livet helt enkelt! Men nu börjar jag insé att vi faktiskt är i Napa om mindre än en månad (!), och jag har ungefär 1000 skoluppgifter som måste göras. Så nästkommande veckor kommer inte att bli någon lek... Men jag ska göra mitt bästa för att fixa detta! PUSS.Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback