30 Juni 2013

 
Idag har jag jobbat, legat i soffan och ätit upp godisresterna från igår, gått en promenad med Oliver och ätit god middag med familjen. Nu är jag nyduschad och ska äntligen ska få krypa ner i min älskade säng. PUSS.

Saturday + Treat


29 Juni 2013

En frukostbild från förra veckan.
 

Godkväll! Kom precis hem från jobbet där jag har varit sedan klockan 10:00 imorse. Strax serveras det grillat här hemma och det ska bli så fruktansvärt gott! Därefter tänkte jag faktiskt åka till Ica Maxi och köpa godis, krypa ner under sängen och slå igång en film. Har lovat att vara chaufför inatt till min mamma som är ute på roligheter. Vad hände med mitt liv då? Imorgon väntas ännu en jobbdag.. PUSS.
 

NLY shoes

Nya skor från Nelly.


Hej fina ni! Igår jobbade jag mellan 09:00-17:00. Sedan åkte jag hem och åt och därefter drog jag på mig träningskläder och sprang för första gången på en månad. 5 kilometer har nog aldrig känts så jobbiga.. Men nu är det dags att komma igång med träningen igen! Veckorna med skräpmat och alkohol har satt sina spår kan jag lova.. Idag är jag ledig, har varit ute och gått en sväng med Oliver och nu ska jag till och laga lunch. Sedan får vi helt enkelt se vad dagen har att erbjuda. PUSS.


AYIA NAPA

 

Michael Kors


En av mina studentpresenter.

Hur fint är det inte med stora guldiga klockor? Jag är helt kär. Tacktacktack! ♥


När livet kommer emellan

Hej allihopa! Idag är det exakt en månad & en dag sedan jag lämnade några rader om mitt liv här. Eller bilder på frukost, haha. Under denna månad har det hänt så fruktansvärt mycket i mitt liv. Stress, ångest och lycka är tre beskrivande ord. Men för att sammanfatta - Livet kom emellan

De två stressfyllda veckorna som var innan studenten satt jag och pluggade, varje dag för att hinna klart med alla skoluppgifter (som förövrigt var 25 stycken). Jag satt fjantigt nog och grät för att jag trodde att jag aldrig skulle hinna, och jag skulle aldrig uppnå de goda resultaten som jag ville åt. Men jo, jag lyckades. Det känns så skönt att kunna säga att jag är nöjd med mina betyg nu i efterhand. Så den 3 Juni, när vi stod med våra resväskor på Arlanda, redo för att festa sönder i Ayia Napa var jag glad över vad jag åstadkommit. Den veckan, trots att jag var sjuk var helt klart en av de bästa i mitt liv. När vi kom hem från Napa var vi redan inne i studentveckan, som även den bara sprang förbi. Fredagen den 14 Juni sprang vi ut från Hagagymnasiet. Glädjen går ej att beskriva. Utanför väntade min fina släkt som kramade mig och gav mig fina blommor, gosedjur och alkohol. Aldrig har jag varit så lycklig. 
 
Dagen efter studenten vaknade jag, bakfull och med en stor klump i magen. Det var så svårt att förstå att dessa veckor, som man sett fram emot under hela gymnasietiden var över. Men samtidigt skönt, i vetskapen om att slippa gå arbetslös denna sommar. Ja, det var lite kort om livet. Nu har jag jobbat ett antal gånger. Serverat glass i värmen, fått kramp i armarna, lärt mig hur en kassaapparat fungerar, stekt hamburgare, stått i baren och serverat alkohol till fulla människor m.m. Jag har lärt mig mycket och ser fram emot att få lära mig ännu mer. 
 
Nu mina vänner, när mitt liv äntligen har fallit på plats ska jag försöka mig på att blogga igen. Hoppas att ni vill fortsätta att följa mig. :-) PUSS.