Hej vänner

Tre veckor senare är min dator äntligen tillbaka. Detta innebär att jag äntligen kan ta tag i mitt liv igen!!! Eftersom jag gör alla mina skoluppgifter på datorn har jag jobbigt nog kommit efter ännu mer.. Men som tur var fanns alla uppgifter och allt annat kvar på datorn så nu är det bara att köra igång igen. En vecka kvar till sportlovet också och då ska jag (förutom att åka på studentkryssning!!!) passa på att jobba ikapp. Woooho, vad jag längtar... Eller något. :-)
 
Det har såklart hänt massor sedan jag skrev här sist. Bland annat så har världens bästa mamma bokat en resa till Spanien, och det bästa är att jag har med mig min bästa vän Julia. Blir så jäkla överlycklig när jag tänker på hur bra det kommer att bli, och inte nog med det så gav det mig ännu mer hopp till att orka klara skolan. Så om 67 dagar åker vi, bara 67 dagar. Ni förstår inte hur mycket jag längtar. Jag längtar dessutom megamycket till 7 dagar framåt för då blir det studentkryssning! Mer taggad än någonsin. Men först har jag en vecka kvar att kriga på i skolan.
 
Vad mer har hänt i mitt liv då? Jo, känslomässigt känner jag mig som en berg- och dalbana. Ena stunden är jag överlycklig och övertaggad på allt, medan andra stunden sitter jag med tårar i ögonen och bara vill ge upp. Jag har fått en dålig vana att alltid sätta press på mig själv eftersom jag vill prestera så bra som möjligt. Jag vill liksom lyckas. Känna stolthet över mig själv. Med allt jag gör. Men när jag inte klarar av det blir jag bara så arg på mig själv, arg på min familj, fast det inte är någons fel. Måste bara få mig själv att tänka annorlunda. Är det detta som kallas studentångest kanske? Jag tror nästan det för nu är det inte långt kvar alltså.. 
 
Helt plötsligt blev det jättemycket mer text än vad jag hade tänkt. Men nu får mormor, farmor, mamma och alla ni andra som fortfarande tittar in här något att läsa. Blir jättejättejätteglad av att se att folk fortfarande tittar in här trots att uppdateringen är lite till och från.. Men det får helt enkelt bli när jag har tid och ork. :-) Hoppas att allt är bra med er. PUSS.Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback