Q & A

Vad tror du att meningen med livet är och hur resonerar du angående liv på andra planeter?
Hej Gud! Vad kul att du har hittat hit, haha. Jag tror att meningen med livet är att man ska leva det, faktiskt. Liv på andra planeter tvivlar jag dock på. Eller det beror på vad för slags liv du menar, inte "människoliv" iallafall. 

hur ska en kille vara enligt dig? 
Enligt mig är en fin personlighet det viktigaste. Han ska vara snäll, trevlig, lojal och trogen. Vilka självklarheter jag tar upp egentligen.. Haha! Men han ska även kunna behandla mig lika oavsett vilka som finns runt omkring. Ingen är perfekt, men om jag ska vara ärlig så går jag mer på insida än utsida. Jag tycker att en fin personlighet gör en person snygg, typ. 

vad är det pinsammaste du gjort? 
Oj, det finns många.. Haha! Något av det pinsammaste var väl när jag tappade en curry-sås i ljushallen (typ caféterian på skolan) så att det kom på en killes byxor. Vågade dock inte berätta det för honom så han gick väl säkert och luktade curry hela dagen, haha stackarn!
 
vem är din bästa vän?
Jag har många bra vänner. Men mina bästa är Alex, Julia, Lovisa och Evelina. Det är dom som jag har hängt med mest genom livet och som står mig närmast.

vad är ditt favortitcitat? 
"Laugh when you can, apologize when you should, and let go of what you cannot change." har hjälpt mig en hel del genom livet.

vem skulle du vilja byta liv med för en dag? 
Öhm... Typ kungen kanske? Han är rätt cool

hur skulle du beskriva dig själv? 
Jadu. Som en glad och ganska blyg tjej kanske som skrattar åt det mesta. Men jag är väldigt seriös också när det kommer till vissa punkter. :-) 

din bästa egenskap och sämsta? 
Haha oj.. Jag blev tvungen att fråga mina föräldrar vad dom tyckte, det är så svårt att säga om sig själv. Mina bästa är nog att jag är ordningsam, hatar tex när det är rörigt på mitt rum (som typ alltid är den mest städade delen av det här huset). Haha. Dom tyckte även att jag är ganska positiv av mig och det kan jag faktiskt hålla med om. Jag försöker alltid se saker från den ljusa sidan. Mina sämsta är väl en egenskap som har kommit nu på senare tiden, att jag ger upp för lätt. Om jag inte förstår saker vill jag helst bara slänga iväg det och gå och lägga mig, typ. Haha! En annan är min scenskräck som jag försöker bli av med.. 

Gillar verkligen ditt hår!!Är det din naturliga hårfärg du har? :-)
Min utväxt var naturlig tills jag färgade håret för någon dag sedan. Men tack, vad glad jag blir! :-)

Är du kär?
Nej, det är jag inte.

Har du tagit körkort än? :)
Nej, men jag är på god väg. :-)

vad tycker du om haga och vilken linje går du och vad tycker du om den? :) vad ska du göra efter studenten? :)
Personligen tycker jag att Haga är en bra skola. Själv går jag sam med inriktning ekonomi som kanske inte är den roligaste linjen. Jag valde den dels för att jag inte har en aning om vad jag vill bli i framtiden och just denna ger en ganska många möjligheter om jag bestämmer mig för att plugga vidare. Vad jag ska göra efter studenten är fortfarande oklart, men jag och mina vänner funderar på att göra en grej. Men det berättar jag om då! :-)

favoritplagg? 
Det är väl olika. Men mina svarta jeans funkar alltid, haha!

vem var ditt senaste förhållande med och hur länge varade det? 
Mitt senaste förhållande var med en som heter Jonathan och vi höll ihop lite till och från mellan åttan till tvåan nu på gymnasiet, då det tog slut på riktigt. 
 
hur firade du din 18-årsdag?
Min 18-årsdag firade jag med min familj under dagen, åt min älskade plankstek och mot kvällen blev det utgång med några fina vänner. Ungefär en månad senare hade jag och Julia en 18-årsfest tillsammans, en av dom bästa kvällarna i mitt liv. 
 
 
Do you prefer a sunrise or a sunset?
Eftersom du läser min blogg antar att du förstår om jag skriver på svenska. Men det beror väl på, jag tycker att båda är mysiga. :-)

hur ofta brukar du festa och när "började" du?:)
Det är lite olika. På somrarna är det alltid mer fest. Men det blir väl någon gång i månaden, ibland mer. :-) Min första fylla var när jag gick i åttan. En riktig "fjortisfylla" som jag aldrig kommer att glömma, haha så sjukt rolig.
 
Vad heter typsnittet i din header? :)
Det minns jag tyvärr inte, det var ett tag sedan jag gjorde den.. Men det var på någon sida på internet. :-)
 
I had read this question once in a book and always liked it -if you could choose one guest to have dinner with, present OR past, including any historical figures or celebrities,who might you like to invite?
Oj, den var svår! En dejt/middag med Jon Kortajarena skulle inte sitta helt fel. ;-)
 
vad stör du dig på? 
Jadu. T.ex. när människor skryter seriöst, sånt tål jag verkligen inte.. Usch

vad brukar du göra när du känner dig ledsen/nere?
Då brukar jag köpa mig glass eller något annat gott, lägga mig i sängen och lyssna på fin musik. Eller bara ta en lugn och skön promenad. Då tänker jag som bäst, och efter lite egen tid burkar man må bättre.

när är du som lyckligast?
När jag är med min familj och mina vänner är jag helt klart som lyckligast. Det spelar ingen roll vad man gör, eller vart man är. Med dom är man alltid lycklig. 
 


» Aaron

If you ever want to see a great movie about the possibility of life on other planets, check out 'Contact' with Jodie Foster! To me, it's quite a classic, and in a very entertaining, thought-provoking way, it explores these questions in a fun way. I don't know the answer to the question, but what I liked about the movie is that it kinda flips upside down the perspective people usually have from like 'why?', to 'why not?'

2012-11-08 - 21:51:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback