Hello

Hej alla vänner! Jag börjar veckan med att meddela att jag är tillbaka igen efter ännu ett litet uppehåll, haha. Jag har faktiskt funderat på om jag ska sluta blogga. Även fast jag gör det för min egen skull. För att jag ska kunna kolla tillbaks om några år och påminnas om alla minnen jag varit med om, och alla känslor som varit med mig genom dessa år då jag bloggat. Jag startade den här bloggen när jag gick i sjuan. Man kan verkligen se hur mycket jag förändrats, både i personlighet och utstéende. Att blogga är en rätt kul grej egentligen, hehe. Även fast det tar en del tid och det är inte alltid den finns. Men jag ska försöka!
 
Vad kul att ni ställt en del frågor förresten! :-) Jag tänkte avsluta frågestunden på onsdag så ni kan passa på att ställa några fler tills dess. Hoppas att ni mår bra. PUSS.

 » Aaron

I had read this question once in a book and always liked it - if you could choose one guest to have dinner with, present OR past, including any historical figures or celebrities, who might you like to invite?

2012-10-08 - 21:12:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback