26 Maj 2014

Hej vänner! Förra veckan hände det ganska mycket i mitt liv. Jag kom hem från Spanien, dagen efter jobbade jag, ytterliga två dagar efter det opererade jag mig för första gången i mitt liv (det gick bra och jag lever), sedan har jag läst ut en bok, hjälpt mina föräldrar med deras byggprojekt på baksidan, ätit massa godis, igår bestod dagen av jobb och sedan åkte jag och röstade i EU-valet. Jag tycker att politik är väldigt viktigt och nu när man har chansen att påverka tycker jag att man ska ta den!

Nu är jag redo för en ny vecka! Men inte vilken vecka som helst... Från och med idag börjar min sockerfria månad. Jag har fått i mig sjuka mängder godis/skräpmat de senaste veckorna och nu känner jag att min kropp behöver rensas. Utöver det så ska jag lägga in några träningspass också och även skaffa mig ett gymkort. Om någon har tips på bra gym i Borlänge (förutom Må Bättre där jag har tränat i över ett år) så får ni jättegärna dela med er! Kanske bli min nya träningskompis? Haha. PUSS. 

 


Friskis & Svettis, 150kr/månad 👏

2014-05-26 - 14:29:37

Vad är det du har opererat? Och varför? :)

2014-05-27 - 07:52:11

Åhhh jag ska också ha en sockerfri månad! Börjar den 1 juni. Är så nervös. Skönt att veta att du också ska kämpa dig egenom detta 😂😂 puss älskling!! <3

2014-05-27 - 17:10:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback